Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Veterinair Voedingscollege

Data en locaties:
  •  Voedingscollege De Rekere te Alkmaar - Start 02-02-2017
  • Voedingscollege Veghel – Start 18-04-2017
Aanvang: 9.30
Onderwerp: Voeding
Kosten: € 225,-
Organisatie: Royal Canin

 

Korte omschrijving

De voedingsopleiding bestaat uit 3 cursusdagen en een ochtend voor het examen en de diploma-uitreiking. Tijdens de eerste dag wordt de algemene voedingsleer behandeld op het niveau van de paraveterinair, met speciale aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, zoals het gebruik van nutraceuticals, en zaken als productieprocessen, wetgeving en verpakkingsinformatie. Dag twee en drie zijn geheel gewijd aan dieetvoeding, waarbij de lesstof voor een deel is verwerkt in patiëntenbesprekingen en praktische oefeningen. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarmee de deelnemers het diploma Veterinair Voedingsconsulent kunnen behalen.

Door het kleine aantal deelnemers, de persoonlijke begeleiding van docenten van het Wellantcollege en de interactieve opzet biedt het Veterinair Voedingscollege van Royal Canin een onderwijsprogramma op maat voor de dierenartsassistent. De samenwerking met het Wellantcollege zorgt er voor dat de opleiding educatief verantwoord is. Daarnaast wordt het Veterinair Voedingscollege gegeven door dierenartsdocenten van de Wellantgroep met veel ervaring in het onderwijs richting paraveterinairen.

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van Royal Canin.

One Response to “Veterinair Voedingscollege”

  1. […] 8.30 Onderwerp: Communicatie, Management en Praktijkvoering, Overig Kosten: € 325,- Organisatie: Royal Canin in samenwerking met […]