Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Paraveterinaire Nascholing van start!

confetti katHoera! Na maanden van hard werk is vandaag de website Paraveterinaire Nascholing dan eindelijk officieel van start gegaan!

Wat is Paraveterinaire Nascholing?
Paraveterinaire Nascholing is een unieke website waar je alle nascholingen voor paraveterinairen en dierenartsassistenten overzichtelijk terug kan vinden. We hebben ze namelijk ingedeeld per interessegebied. Dus wil je je verder verdiepen in de tandheelkunde of de anesthesie, kijk dan eens op onze pagina ‘Nascholing per onderwerp‘. Maar je kan natuurlijk ook een kijkje nemen in de agenda. Daar kun je per maand zien welke cursussen er op de planning staan.

We hebben ons uiterste best gedaan om het overzicht zo compleet mogelijk te maken. Maar mocht je toch nog een cursus tegenkomen die nog niet op de site staat, laat het ons even weten.

Gaat het hier dan alleen maar over nascholingen?
Dat is wel het belangrijkste deel van de site. Maar er is natuurlijk meer. Regelmatig plaatsen wij interessante berichten over evenementen, informatieve artikelen en reviews. Wanneer je ons volgt op Facebook en Twitter weet je zeker dat je niets mist!

Ik ben geen paraveterinair maar dierenarts, wat nu?
Dan kun je beter even doorklikken naar de site Veterinaire Nascholing : )

 Bron foto

nieuws

toegevoegd op september 1, 2014