Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Nascholingen in februari

februari15
Een nieuwe maand, een nieuw overzicht. Net als elke maand maken wij weer een leuke selectie van de nascholingen die je deze maand als paraveterinair kan volgen. Benieuwd naar het complete overzicht? Kijk dan in onze agenda.

Wil jij meer inzicht krijgen in de anesthesie van de oudere patiënten en dieren met lever problemen? Dan helpt deze cursus je zeker op weg. En wanneer je meer wilt weten over infuussnelheden, diverse type infuusvloeistoffen en het toedienen van dwangvoeding dan zit je bij deze nascholing op de juiste plek.

Vind  je het leuker om je te verdiepen in het gedrag? Deze maand is er een cursus kattengedrag en een nascholing over gedragsproblemen bij katten. Of leer meer over intelligentie van honden!

Daarnaast start deze week het Veterinair Voedingscollege en de opleiding Veterinaire praktijkmanager.