Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Tips voor werkzoekende paraveterinairen

collage header

Ben je paraveterinair en op zoek naar werk? Omdat je (bijna) klaar bent met je opleiding, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of eventjes in-between-jobs zit? De standaard online vacaturebanken bevatten nooit zoveel vacatures voor dierenartsassistentes. Dus zetten wij in dit artikel een aantal bedrijven en organisaties op een rij waar je geschikte vacatures kan vinden.

 

Vedias

De vacaturebank van Vedias is onder paraveterinairen waarschijnlijk de bekendste manier om aan een baan te komen. Leden hebben toegang tot het speciale forum waar alle vacatures verzameld staan. Zie je een interessante vacature staan? Dan kun je rechtstreeks bij de praktijk solliciteren.

 

V@twork

Een relatief nieuw uitzendbureau voor dierenartsen en paraveterinairen is V@twork. Op deze site kun je de vacatures bekijken en direct reageren, maar je kunt ook contact opnemen met V@twork zodat je aan werkgevers gematched kunt worden. De site biedt vacatures aan voor dierenartsen, paraveterinairen en praktijkmanagers, ZZP’rs.

 

Vetjobs

Ook veterinaire vacaturesite Vetjobs is redelijk nieuw. Vetjobs heeft zowel vacatures in de praktijk als in het bedrijfsleven. Ook kun je je CV uploaden om zo in de toekomst met werkgevers in contact te komen. Leuk is dat Vetjobs erg actief is op Twitter, daar verschijnen bijna elke dag tweets over nieuwe vacatures.

 

Flexvet

Flexvet richt zich voornamelijk op dierenartsen, maar er verschijnen zo nu en dan ook vacatures voor dierenartsassistentes op de website. De vacaturebank heeft diverse zoekopties, zo kun je bijvoorbeeld ook zoeken per regio.

 

AB Oost 

AB Oost richt zich van origine op de agrarische sector. Desalniettemin hebben ze toch ook regelmatig veterinaire vacatures staan, hoewel het aanbod door het jaar heen redelijk kan schommelen. Handig is de ‘Vacature Alert’ functie waarbij je een email ontvang wanneer er vacature in jouw sector verschijnt.

 

Vitaux

Ook Veterinair Organisatiebureau Vitaux doet aan werving en selectie. Het aanbod van vacatures is meestal niet heel erg uitgebreid, maar desalniettemin kan het geen kwaad om af een toe een kijkje te nemen of er net die ene vacature voor jou bij zit.

 

nieuws

toegevoegd op april 13, 2015

Tags:, ,