Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Veel nieuwe nascholingen voor paraveterinairen!

learning

Ben je dierenartsassistent of paraveterinair en op zoek naar een leuke cursus waardoor je nóg beter wordt in je vak? Dan ben je juiste plek! Wij hebben onlangs weer een hele hoop interessante cursussen aan ons overzicht toegevoegd. Vooral in de categorieën Anesthesie, Tandheelkunde en Interne Geneeskunde hebben we veel nieuwe nascholingen staan. Maar ook in de andere categorieën vind je veel nieuwe cursussen.

Bekijk je liever per maand wat er georganiseerd wordt, dan kijk je toch gewoon even in onze agenda?

Dus ben je op zoek naar het meest complete overzicht van cursussen voor paraveterinairen en dierenartsassistenten? Klik dan lekker even rond op onze site. Heb je een nascholing gezien die nog niet op onze site staat? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en we gaan zorgen dat het er zo snel mogelijk op staat.

 

Witregels

nieuws

toegevoegd op oktober 19, 2015

Tags:,