Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Tip voor eigenaren: De katten artrose test

vraag“Ja ze slaapt wel veel en kan niet meer zo goed springen. Maar ik denk niet dat ze pijn heeft, ze wordt gewoon een beetje oud.”

Heb jij ook af en toe het idee dat eigenaren het lastig vinden om artrose bij hun kat te herkennen? Dan kun je ze vanaf nu naar een nieuwe online katten artrose test van het Medisch Centrum voor Dieren verwijzen.

 

 

 

De artrose poli  van het Medisch Centrum voor Dieren heeft namelijk de online katten artrose test ontwikkeld. Eigenaren moeten 17 vragen beantwoorden over hun kat en krijgen daarna een e-mail met de resultaten en het advies toegestuurd.  Ze kunnen er zelfs voor kiezen om de gegevens ook naar de praktijk  te laten sturen. Zo kan het advies ook in de patiëntenkaart van het dier opgenomen worden.

e-mail pdf bewerkt

Wij waren nieuwsgierig en besloten om het eens te gaan testen. De katten artrose test is gemakkelijk en snel te doen. Daarnaast is het leuk dat het een online test is. Zo kun je er gemakkelijk op de Facebookpagina of de website van de praktijk naar verwijzen. Of misschien hebben jullie wel een online nieuwsbrief waar je er aandacht aan kan besteden.

Aan het einde van de test moeten eigenaren wel eerst adres- en patiëntgegevens invullen voordat je de resultaten per mail ontvangt. Wij vroegen aan het Medisch Centrum voor Dieren waarom alleen een e-mail adres niet voldoende is. In een reactie lieten zij weten dat de persoonsgegevens uitsluitend bedoeld zijn voor de dierenartsen die een kopie van de uitslag ontvangen, zo kunnen zij gemakkelijk de uitslag aan de patiëntenkaart toevoegen. Logisch, maar misschien handig om dit er even bij te zetten!

button

 

nieuws

toegevoegd op februari 7, 2016