Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

DANS 2018

Datum: 12 en 13 april 2018
Locatie: Fokker Terminal, Den haag
Onderwerp: Diverse vakgebieden
Sprekers: Diverse sprekers
Kosten: Variërend, zie hier
Organisatie: Voorjaarsdagen

 

Korte omschrijving

Het congres voor dierenartsassistenten en para-veterinairen, de DANS dagen worden gehouden in de Fokker Terminal, Den Haag. Het congres vindt plaats tijdens de Voorjaarsdagen en heeft een grote centrale beursvloer in een gezellige atmosfeer. Gedurende 2 dagen zijn er 3 streams voor para-veterinairen en dierenartsassistenten waaruit lezingen kunnen worden gekozen.

Bekijk het programma

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van de DANS

.

 

One Response to “DANS 2018”

  1. […] er voor de dierenartsen de Voorjaarsdagen georganiseerd worden, kun jij al paraveterinair naar de DANS. Een congres geheel gericht op paraveterinairen, in diverse lezingen worden allerlei onderwerpen […]