Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Twintig manieren om een dierenarts(-assistente) gek te maken

crazy koeAls paraveterinair werk je met dieren, maar ook met mensen. Zieke dieren komen immers niet op eigen kracht de dierenartsenkliniek binnen lopen ;). De meeste huisdiereigenaren zijn hele fijne en betrokken mensen, die het beste voor hun dier over hebben. Maar er zitten soms ook wat vreemdere vogels tussen.

Een tijd terug schreven we al over de blog “Tien dingen die je niet tegen je dierenarts moet zeggen“.  Maar nu heeft de Ierse dierenarts Sean McCormack zelfs een blog geschreven over de twintig manieren waarop eigenaren hun dierenarts en dierenartsassistentes soms tot waanzin kunnen drijven. Met humor schrijft hij over katten die zonder mandje naar de praktijk vervoert worden, eigenaren die op vrijdag middag nét voor sluitingstijd bellen over een probleem wat al weken speelt en baasjes die vervelend tegen de paraveterinair doen om vervolgens poeslief tegen de dierenarts te doen.

Benieuwd of jij deze situaties ook herkent? Lees het artikel hier! 

 

witregel

nieuws

toegevoegd op mei 28, 2017