Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Nieuwe nascholingen update!

In de zomer was het wat rustig op nascholingen gebied. Maar nu de herfst is begonnen, zien we dat er weer een hoop interessante cursussen worden georganiseerd. Wij hebben voor deze update een aantal nascholingen geselecteerd die dit najaar plaatsvinden. Maar dit is slechts een selectie. Wil je het complete aanbod bekijken? Ga dan naar ons nascholingen-overzicht of neem een kijkje in de agenda.

Bij spoedpatiënten kun jij als paraveterinair het verschil maken. In de training “De spoedeisende patiënt” ga je in op alle aspecten van spoedgevallen. Van goede triage aan de telefoon, tot de monitoring tijden opname op de praktijk en reanimatie.

Ben jij Veterinair Voedingsconsulent? Dan kun je deelnemen aan het het Veterinair Voedingscollege Jaarcongres. Dit jaar staat het jaarcongres geheel in het teken van de oudere kat.

Dat goede tandheelkunde meer is dan alleen tandsteen weghalen, dat wist je natuurlijk al. Tijdens de Dental Day Assistentendag ga je dieper in op dit vakgebied. Denk aan onderwerpen als trauma aan het gebit, het maken van goede dentale röntgenfoto’s en gebitsproblemen bij junior patiënten. Deze dag vindt samen plaats met de editie voor dierenartsen.

De meeste nascholing voor paraveterinairen is gericht op de gezelschapsdierenpraktijk, maar als je landbouwhuisdieren-dierenartsen ondersteunt dan heb je met hele andere ziektebeelden en werkzaamheden te maken. En dat is helemaal waar het om gaat in de nascholing “De dierenartsassistent in de landbouwhuisdierenpraktijk“. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. uiergezondheid, kalveropfok, uitleg over het gebruik van de diverse medicijnen en nog veel meer.

Bekijk alle nascholingen

witregel

 

nieuws

toegevoegd op september 25, 2017