Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Praktisch leidinggeven en coachen- Module II

Datum: 8 oktober 2018
Locatie: Aeres Training Centre Barneveld
Aanvang: 10.00
Onderwerp: Management en praktijkvoering
Kosten: € 298,-
Organisatie: Aeres Training Centre Barneveld

 

Korte omschrijving

‘Ik wens je veel personeel.’ Het is een vaak gehoorde kreet in de wereld van de ondernemers. Onzin natuurlijk, want als jij de juiste snaar weet te raken bij je medewerkers, dan worden zij juist de mensen waarop je kunt bouwen. In de cursus Coachen en praktisch leidinggeven leren managers de coaching en begeleiding van hun medewerkers te professionaliseren op een manier die voor beiden alleen voordelen opleveren. Deze cursus is bedoeld voor praktijkmanagers, (toekomstige) praktijkeigenaren, beginnende dierenartsen en beheerders van kinderboerderijen die verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid.

Als een manager de coaching en begeleiding van (nieuwe) medewerkers vanaf het begin goed oppakt, levert dit de praktijk veel positieve energie op. Leidinggeven is een leuke maar serieuze taak. Deze training gaat in op de praktische kant van leidinggeven. Managers krijgen praktische instrumenten om de interactie tussen manager en medewerker te verbeteren. Hierdoor voelt de medewerker zich meer verbonden met de doelstellingen van de onderneming. Je bouwt aan een team dat de praktijk wil laten bloeien en groeien. Waar hij of zij met veel plezier en inzet de verantwoordelijkheid voor neemt. Zowel de motivatie als het werkplezier nemen hierdoor fors toe.

De medewerker gaat door deze aanpak van jou sneller op het gewenste niveau functioneren. Je krijgt direct toepasbare, praktische handvaten voor het aansturen van medewerkers. Van een effectieve en efficiënte sollicitatieprocedure, tot en met het afscheid nemen van een medewerker. De geleerde vaardigheden kunnen bovendien worden ingezet om medewerkers te ondersteunen in een lastige periode of situatie.

De training gaat uit van enige leidinggevende praktijkervaring en de wens (of noodzaak) om de coaching en begeleiding van medewerkers te professionaliseren.

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van Aeres Training Centre Barneveld

witregel