Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

De WAB, wat moet jij ervan weten?!

Datum: 11 februari 2020
Locatie: De Soester Duinen, Soest
Aanvang: 14.30
Onderwerp: Management en praktijkvoering 
Sprekers: Roelof van Marrum
Kosten: Gratis voor VPM leden
Organisatie: Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijkmanagement

 

Korte omschrijving

Welke personeelszaken veranderen door de wet arbeidmarkt in balans die 1 januari is in gegaan?

Met ingang van 1 januari 2020 is de WAB in werking getreden, hetgeen betekent dat de eerste praktijkervaringen bekend zijn. Onze inleider Roelof van Marrum neemt ons mee langs alle relevante wijzigingen. Denk hierbij aan het verschil in kosten van tijdelijke en vaste contracten, ontslagrecht en transitievergoeding. Ook komen de verschillende flexibele arbeidsrelaties aan bod, zoals daar zijn de oproepkrachten, ZZP-ers, payrollers en uitzendkrachten.

Tevens bieden wij jouw de mogelijkheid om al je vragen te stellen, dus neem je lijstje mee. De lezing zal doorgaan bij minimaal 10 aanmeldingen. Aansluitend vindt de 1e bijeenkomst van 2020 plaats met een lezing van Kim Lammers en de Algemene Ledenvergadering. Klik hier om meer te lezen.

 

Aanmelden voor de 1e bijeenkomst moet los gebeuren, dank voor je begrip!

 

Voor meer informatie over deze nascholing en inschrijvingen kunt u kijken op de website van VPM.

 

witregel