Home Nascholing per onderwerp Agenda Reviews Contact  

 

Contact

Vragen over nascholingen of inschrijvingen?

Paraveterinaire Nascholing biedt enkel een overzicht van nascholingen voor paraveterinaire en dierenartsassistentes die in Nederland gehouden worden. Wij zijn NIET betrokken bij de organisatie van nascholingen. U kunt dus ook NIET bij ons terecht met vragen over inschrijvingen etc. Neem hiervoor altijd contact op met de organisatie, deze staat altijd in het desbetreffende bericht vermeld.

Aanmelden nascholing

Organiseert u een nascholing voor paraveterinairen en dierenartsassistentes en staat deze nog niet vermeld op Paraveterinaire Nascholing? U kunt deze kosteloos aanmelden op onze website via het contactformulier onderaan deze pagina. Lees hier welke informatie wij minimaal nodig hebben om de nascholing in ons bestand op te nemen.

Adverteren op Paraveterinaire Nascholing

Voor meer informatie over de advertentie mogelijkheden kunt u mailen naar info@paraveterinaire-nascholing.nl of contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Overige vragen/opmerkingen

Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u via het contactformulier ons bereiken. Maar let op: zoals boven vermeld staat: wij zijn niet betrokken bij de organisatie van nascholingen, neem in dergelijke gevallen altijd contact op met de aanbieder van de nascholing.

 

Contact Formulier 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht